Hardware

AUTEQ

Al meer dan vijftig jaar is AuteQ actief op het gebied van de industriële automatisering. Voor de snelle rekenaar: we begonnen daarmee nog vóór de komst van de PLC. Behalve in het schrijven van software verdiende AuteQ zijn sporen in de hardware, zowel in het veldwerk als de engineering daarvan. Met al deze kennis en ervaring op zak ontzorgen we u als opdrachtgever. Zowel in het conceptuele proces als bij de realisatie. AuteQ levert turnkey-oplossingen. 

Paneelbouw

MCC/PLC-panelen vormen een wezenlijk onderdeel van een besturingsinstallatie. Dergelijke panelen bouwen wij ten behoeve van onze projecten, klantspecifiek en volgens de norm. Dankzij de vele jaren ervaring op dit vlak draagt AuteQ zorg voor een goed doordachte, strakke en overzichtelijke lay-out. Naast de genoemde grotere panelen bouwen we alle benodigde verzamelkastjes, remote I/O-panelen en bedieningsconsoles in een grote diversiteit van uitvoeringen, maten en kleuren. 

Montage

AuteQ bedenkt en bouwt niet enkel de installaties en panelen, onze monteurs verzorgen ook de complete installatie op locatie. Denk daarbij aan de plaatsing van veldcomponenten en panelen en de montage van kabelgeleiding en bekabeling.